OM OSS

 

1960-tal

Allt började med Tjärnbergs som var en av de första annonsbyråerna i Karlstad. Man startade upp i Sockerslottets lokaler i centrala Karlstad.

1970-tal

Proform bildas och vi flyttar kontoret till Färjestad.
Fokus var reklam och dåtidens inriktning på samhällsinformation. Proform lockade till sig många duktiga, ambitiösa och namnkunniga medarbetare med mycket drivkraft och hög ambitionsnivå.

1980-tal

Proform blir i slutet av 1980-talet en del i Partners-koncernen, som hade kontor på flera platser i landet. Ambitionen var att samarbeta inom koncernen, under ett och samma paraply, för att kunna hjälpa kunder på flera orter. Trots högt i tak och höga målsättningar lyckades man inte hela vägen …

1990-tal

Partners Reklambyrå i Karlstad AB bildas. Flyttlasset går den här gången till Trikåfabriken på Herrhagen, som bestod av lägenheter, kontor, förskola med mera. Det var en inspirerande fastighet med dynamik i ett inspirerande område.

2000-tal

Under senare delen av 2000-talet flyttar vi in i Värmlandsteaterns gamla lokaler i kvarteret Klara i Karlstad. De tidigare dramatiskt mörka och svartmålade lokalerna fräschas upp och blir till ett öppet kontorslandskap med högt i tak och ateljékänsla.

2010-tal

Partners CoHub bildas för att markera att vi anpassar oss efter nutidens medielandskap fullt ut. För att ge ytterligare energi till nystarten planeras en flytt till andra lokaler, för att göra oss ännu mer tillgängliga för både våra uppdragsgivare och för alla partners i vår CoHub.