kontakta oss

 

 

 

Nils Vangstad

VD / projektledning, kommunikations- och varumärkesstrategi

Det är Nils du kontaktar när du behöver stöttning i ditt strategiarbete eller dina varumärkes-byggande insatser. Nils har en imponerande meritlista med lång erfarenhet av B2B-kommunikation. Saker som vikten av ett starkt arbetsgivarvarumärke, tät kunddialog och dina kunders lojalitet ligger honom extra varmt om hjärtat.

Nils har en vilja att tänka och göra nytt och är den drivande kraften hos oss. Allra bäst trivs Nils när vi jobbar fram smarta arbetssätt och kommunikations-lösningar som stöttar din affärsidé på det mest effektiva sättet.


Mejl { nils.vangstad@partnerscohub.se
Telefon { +46 54-17 50 55
Mobil { +46 708-52 11 85

Lukas Benneberg

webbstrategi, webbdesign och webbutveckling

Certifierad i Google AdWords.
Lukas är den mest digitala av oss och jobbar både med funktion och design på webben. Det är han som hjälper dig när du behöver uppdatera eller ta fram en ny webbplats. Lukas är också rätt person att ha vid din sida när du funderar på adwords-annonsering eller när du vill öka din webb-konvertering. Han analyserar också besöksstatistiken på din webbplats.

Lukas ser alltid till kundnyttan i alla lösningar – både för din verksamhet och för besökaren på din webbplats. Mest nöjd är Lukas när lösningen han jobbat fram gör verklig och mätbar nytta för din verksamhet.


Mejl lukas.benneberg@partnerscohub.se
Telefon +46 54-17 50 54
Mobil +46 704-57 42 05

Karin Broms Lekemark

kommunikation, formgivning och marknadsföring

Med sitt fokus på marknadskommunikation är det Karin som tar fram kommunikations-planer, digitala nyhetsbrev och webbcopy. Hon formger allt från annonser till mässmontrar, planerar och genomför marknadsundersökningar och insatser i sociala medier. Det är Karin du ska höra av dig till när du behöver hjälp och stöttning i ditt dagliga marknads- och kommunikations-arbete.

Karin är bra på att lyssna in och är snabb på att se vilka kommunikations- eller marknads-insatser som krävs för att du ska nå dina affärsmål.


Mejl { karin.broms.lekemark@partnerscohub.se
Telefon { +46 54-17 50 52
Mobil { +46 733-42 41 66