Säljande marknadsmaterial - Rottneros

#kampanj #print #varumarke

Vi fick det spännande uppdraget att förnya och utveckla Rottneros säljmaterial, både det tryckta och det digitala.

Uppdrag

Fokus skulle vara på slutprodukterna och de olika enheterna skulle tydligt visa det breda erbjudandet inom företagets olika massasegment och affärsområden – tissue, filters, board, moulding, e-grades, printing and writing och special paper.

LÖsning

Sammanlagt tog vi fram sju foldrar och lika många digitala presentationer. Dessutom en serie affischer. Rottneros förmåga att arbeta nära sina kunder och skapa exakt de högteknologiska lösningar som krävs blev den självklara utgångspunkten i alla enheter.

Budskapen är säljande snarare än djupt tekniska och tillsammans med tilltalande nyfotade bilder, med bredden av slutprodukter i fokus, skapas en viktig igenkänning för den som verkar i branschen.

Mottagarna ska känna att Rottneros är en pålitlig och skicklig aktör som kan anpassa produkterna och leverera som kunden vill ha det och som samtidigt tar ett stort ansvar för morgondagen, genom sitt utpräglade miljötänk.

Det nya materialet fick ett uppskattat mottagande när Rottneros ledning premiärvisade det för sina agenter i juli 2015. Och vi på Partners kunde samtidigt summera ett riktigt kul och givande uppdrag.

Kort om Rottneros

Rottneroskoncernen producerar pappersmassa vid två massabruk. I Vallvik tillverkas kemisk massa, medan bruket i Rottneros i Värmland producerar mekanisk massa.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med din nya kampanj? Kontakta Nils så berättar vi mer nils.vangstad@partnerscohub.se