Webbplats med affärsområden i fokus – qtym.se

#Sökoptimering #Ux-design #webb #Wireframes
Klicka runt på den inlänkade webbsidan nedan

Uppdatering av webbplats för att förtydliga Qtyms erbjudande och underlätta navigering. Qtym har ett brett tjänsteutbud och var i behov av att presentera varje tjänst på ett bättre sätt, samtidigt som det totala erbjudandet ska framgå.

Uppdrag och lösning

Vi började med att se över Qtyms dåvarande webbplats för att på bästa sätt renodla kommunikationen av respektive tjänst. Istället för att berätta allt om alla tjänster på en och samma gång och på en och samma plats, var målsättningen att skala ner mängden information på webbplatsen och hitta en logisk struktur och navigering, som snabbt och enkelt leder besökaren rätt.

Vi tog också fram en ny webbdesign för att öka tydligheten och skala bort onödiga element. Grundtanken med det nya utseendet var att redan på startsidan lyfta fram de olika verksamhetsområdena, för att göra det lättare att hitta fram till just den tjänst som besökaren är intresserad av.

Resultatet kan du nu se på qtym.se

Kort om Qtym

Qtym erbjuder tjänster inom såväl bemanning, rekrytering, HR-stöd, coaching, omställning som outsourcing av kundservice och försäljning. Med ett så omfattande erbjudande, finns ett stort behov av att förtydliga respektive tjänst och göra det enkelt för besökaren på webbplatsen att snabbt hitta relevant information.

KONTAKTA OSS

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att lyfta din webbplats? Kontakta Nils så berättar vi mer nils.vangstad@partnerscohub.se