Annonskampanj för fordonsbatterier - Exide

#kampanj #print

Vi tog fram en annons-kampanj för Exide Technologies, för att förtydliga vilka batterier som är bäst lämpade för vilken typ av fordon.

UPPDRAG

Exide vill göra tydlig, lättförståelig kommunikation som framför allt ska göra det lättare för deras målgrupper att veta vilket batteri som passar i vilket sammanhang och till vilket fordon. Dagens fordon ställer mycket högre krav på batterierna än förr och batterierna är väldigt tekniskt avancerade. Det kan ställa till problem för både återförsäljare och slutkunder som ska navigera i batteridjungeln. Vilket batteri behöver jag till båten? Till husbilen? Till lastbilen?

LÖSNING

Vi jobbade fram temat ”Frihet som i ett litet batteri”, som var ett genomgående tema i hela kampanjen. Tanken var att lyfta fram vad ett batteri egentligen symboliserar och har för värde för användaren; frihet, bekvämlighet och energi. Med rätt batteri har du allt det som i en liten ask.

Genom att stoppa dessa symbolvärden i ett genomskinligt batteri skapade vi en omedelbar och intresseväckande bild som uppskattats av många återförsäljare.

Kika in på exide.nu

Kort om Exide

Exide Technologies är en av världens största och äldsta tillverkare av batterier och andra strömförsörjningslösningar. I Norden säljs deras batteriteknologi under olika namn: Exide i Finland, Sønnak i Norge och Tudor i Sverige.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med din nya kampanj? Kontakta Nils så berättar vi mer nils.vangstad@partnerscohub.se