Reklamfilm och sms-tjänst - Exide Technologies

#rörlig bild

Reklamfilm för Exide Technologies, med tydligt budskap i kreativt utförande, kombinerat med en sms-tjänst.

Uppdrag

Exide ville påminna om hur viktigt det är att ladda batteriet om sportbilen, motorcykeln eller båten ska starta efter att ha stått oanvända under vintern. På så vis ville man hjälpa konsumenter att slippa tråkiga överraskningar. Samtidigt ville man hitta ett bra sätt att skapa regelbunden kontakt med målgruppen och locka dem till webben.

LÖSNING

Genom att registrera sig till en sms-tjänst kan användare få påminnelser med jämna mellanrum för att komma ihåg att ladda batterierna till sina säsongsfordon. Sms-tjänsten blir också ett sätt att hålla kontakten med konsumenterna och dra in trafik till webben. Vi skapade därför en sms-tjänst för påminnelser och tog fram en kort reklamfilm som ska locka användare att registrera sig för tjänsten. Filmen spreds i sociala medier och har använts av Exide i hela Europa.

Här kan du se filmen

Kort om Exide

Exide Technologies är en av världens största och äldsta tillverkare av batterier, batteriladdare och andra strömförsörjningslösningar. I Norden säljs deras batteriteknologi under olika namn: Exide i Finland, Sønnak i Norge och Tudor i Sverige.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att utveckla dina tjänster? Kontakta Nils så berättar vi mer nils.vangstad@partnerscohub.se