Animerad produktpresentation - Exide Technologies batteriladdare

#rörlig bild

Vi har tagit fram en produktpresentation i 3D för Exide Technologies, som är en av världens största och äldsta tillverkare av batterier och andra strömförsörjningslösningar.

UPPDRAG och LÖSNING

Exide ville presentera en av sina mest populära batteriladdare på ett visuellt proffsigt sätt så att man tydligt får en känsla av laddarens unika egenskaper; lätt vikt och smidig hantering. Lösningen blev en animerad 3D-bild, där laddaren ”svävar” i luften och cirkulerar runt sin egen axel. Produktpresentationen används som butiksexponering och i samband med mässor.

EXIDE TECHNOLOGIES I KORTHET

Exide finns i över 80 länder. I Norden säljs Exides batteriteknologi under olika namn: Exide i Finland och Danmark, Sønnak i Norge och Tudor i Sverige. Exide erbjuder såväl original- som ersättningsutrustning för bilar, tunga lastfordon, jordbruksmaskiner, marin utrustning och nya tekniska lösningar för hybdridfordon.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med en produktpresentation eller 3D-animering? Kontakta Nils så berättar vi mer nils.vangstad@partnerscohub.se