Säljande webbplats med fokus på produktområden

#Sökoptimering #Ux-design #webb #Wireframes
Klicka runt på den inlänkade webbsidan nedan

Vi fick det roliga uppdraget att hjälpa Emtbjörks med en ordentlig uppfräschning och nytt utseende på deras webbplats.

Uppdrag och utmaning

Emtbjörks webbplats har en viktig funktion i att visa upp alla tjänster och hela maskinparken på ett informativt, snyggt och tilltalande sätt. Från att ha presenterat sina arbetsfordon i form av text med modellbeteckning, visas maskinerna nu upp med hjälp av bilder. Och med bland annat en smart scrollfunktion hittar besökaren nu lätt fram till Emtbjörks olika arbetsområden redan från startsidan.

Webbplatsens nya utseende och nya struktur ger en rättvisande bild av Emtbjörks som det professionella och moderna företag som det är. Vi kommer att vidareutveckla webbplatsen för att i nästa skede bland annat kunna visa 360-filmer.

Kort om Emtbjörks

Emtbjörks erbjuder tjänster inom bland annat stenarbeten, berg & grus, markarbeten, metallåtervinning och transporter. Företaget har en modern maskinpark med omkring 45 maskiner och kompetent personal med lång erfarenhet. De utför allt från tunga lyft och rivning till renovering och nybyggnation av exklusiva plattläggningar.

KONTAKTA OSS

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att lyfta din webbplats? Kontakta Nils så berättar vi mer nils.vangstad@partnerscohub.se