Varumärkesstrategi, grafisk profil och webbplats - Conneqted

#Grafisk profil #Ux-design #varumarke #webb
Klicka runt på den inlänkade webbsidan nedan

Vi startade upp med ett grundligt arbete kring Conneqteds varumärke och grafiska profil, som sedan var utgångspunkt för utvecklingen av den nya webbplatsen.

Uppdrag

Conneqted ville fylla sitt varumärke med värden som tydligt kommunicerar att de är ett modernt företag med unik spetskompetens och oberoende rådgivare. De vill också att deras målgrupp ska uppleva dem som förtroendeingivande och personliga. Allt skulle sedan tydligt framgå i både grafisk profil och webbplats.

Lösning

Vi började med att definiera de värdeord som skulle genomsyra deras verksamhet och som sedan avspeglas i varumärket och den grafiska profilen. Vi förtydligade också Conneqteds hela varumärkesstrategi genom att definiera och konkretisera såväl affärsidé som vision.

Vi förädlade Conneqteds logotyp och gjort den stilren, men ändå lekfull med varma färger som ger känslan av förtroende och äkthet. Logotypens dots i olika profilfärger symboliserar de kopplingar (connections) som finns mellan alla olika system och program som ska integreras för att skapa den perfekta mobila arbetsplatsen. Allt är sammanlänkat och fungerar oavsett var du befinner dig och oavsett vilken typ av enhet du använder – mobil, surfplatta eller dator.

Den nya grafiska profilen genomsyrar webbplatsen i både färgval och språk. Webben ska ge ett professionellt, men personligt intryck. Personalen på Conneqted ska upplevas som dina kompisar, samtidigt som de är oberoende rådgivare som stöttar dig på din digitala resa och ser till att du får de verktyg du behöver för att välja rätt väg.

Besök conneqted.se

Kort om Conneqted

Conneqted är ett IT-tjänsteföretag som hjälper företag och organisationer att utvecklas och bli effektivare genom satsningar på mobila arbetssätt.

KONTAKTA OSS

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att utveckla ditt varumärke? Kontakta Nils så berättar vi mer nils.vangstad@partnerscohub.se