Informationsmaterial till mässa - Arvika Fastighets AB

#print #varumarke

Vi tog fram varumärkesbyggande material i form av roll up:er och en folder till Arvika Fastighets AB, där deras breda erbjudande presenterades på ett kreativt sätt.

Uppdrag

I samband med att Arvika Fastighets AB (AFAB) skulle delta som utställare på Tillskottsdagen – en arbetsmarknadsdag för bland annat byggingenjörer – tog vi fram två rollups och en folder som beskriver verksamheten.

Lösning

Marknadsmaterialet har sin utgångspunkt i en fotoidé, där olika Arvikabyggnader, offentliga miljöer såväl som bostäder, fotograferats och parats ihop till en och samma enhet under rubriken ”Hus för hela livet”. En viktig del för AFAB är nämligen att kunna erbjuda en bredd av möjligheter, som passar människor i alla olika faser av livet. Oavsett om du är nyvaken tågresenär på språng, blockflöjtstelev i den kommunala musikskolan eller pensionär i en trivsam fyra med egen täppa.

Kort om AfAB

Arvika Fastighets AB är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar bostadshyreshus och fastigheter som tillhör kommunens verksamhet. Dessutom sköter man parkmark samt kultur- och fritidsanläggningar.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med utvecklingen av ditt varumärke? Kontakta Nils så berättar vi mer nils.vangstad@partnerscohub.se